DIY: Påskedekoration med æg

af Marieduhn

DIY: Påskedekoration med æg

Så bliver det da vist ikke mere yndigt, vel?

Som jeg også nævnte igår, så er jeg ret vild med at pynte op til de forskellige højtider – synes bare der er noget fantastisk hyggeligt over at følge sæsonerne, og lave ens hjem rart med nogle dekorationer. Idag har jeg lavet denne søde påskedekoration med æg, sovende æg rettere sagt, og nogle smukke hortensiaer. De er nuttede til tøsehygge eller til påskebordet her de kommende dage.

De små æg, som jeg har tegnet på med helt almindelig sort kuglepen, fungerer samtidig som vaser. Det er altså en dekoration, der kan laves dagen før, man får gæster. Jeg har krøllet lidt silkepapir og lagt det ned i rummene i æggebakken, for at pynte og for at få lidt højde på æggene, så man kan se deres mund.

Med fare for at det hele bliver lidt for tuttenuttet, har jeg valgt den lyserøde hortensia. Den kan også fås i blå, som måske ville veje lidt op for det meget feminine udtryk, denne påskedekoration har her. En anden mulighed er at plukke vilde forårsblomster i haven, eller hvor man nu kan finde dem, og bruge dem i stedet for. Det er dejligt at få naturen indenfor på denne årstid.

Se også: DIY vaser af gamle glaspærer med friske forårsblomster

DIY: Påskedekoration med æg   DIY: Påskedekoration med æg

I år bliver det ikke til de store påskefrokoster for os. Vi skal naturligvis hygge og i weekenden, og tillader os at tage tidligere fri fra arbejde. På torsdag skal jeg en tur på Arken Kunstmuseum med en god ven, og det glæder jeg mig til. Men de store familiefester hjemme i Nordjylland, får vi ikke tid til i år, da vi jo går og venter i spænding på, om vi får den nye lejlighed, vi så gerne vil have. Får næsten helt ondt i maven over, at vi ikke endnu med sikkerhed ved det, og samtidig skal der være åbent hus i vores egen lejlighed, som skal være ren og fin fra top til tå. Det er ikke sådan lige, det der med at købe lejlighed og flytte, men det skulle jo gerne være umagen værd 😉

Hvad skal I lave til påske? Nogle spændende planer?

Se også: Smukke hjemmelavede påskeæg med fjer

Se også

Skriv en kommentar