Smukke nye puder – lidt blødt til efteråret fra Marokko

af Marieduhn

Er der noget bedre her i efteråret end at hygge lidt ekstra op med bløde tæpper og puder, tænde for stearinlysene (selv midt på dagen), drikke te og læse en god bog? Det var sådan ca., hvad min søndag eftermiddag gik ud på.

Jeg var først en tur til Design and Food Weekend i Nordhavn for at snuse lidt rundt i alt det spændende nye danske upcoming design. Elsker sådan noget! Herefter stod den bare på hjemmehygge på sofaen.

Puderne her har jeg endelig fået fyld i – det har taget mig lidt tid at finde en inderpude i rette størrelse. Nu står de i min sofa og minder mig om en dejlig tid, da jeg i foråret boede en periode hos lokale i bjergene i Marokko. De er lavet af fåreuld efter gammel tradition af berberfolket i Atlasbjergene, og jeg fik dem af en god ven, som er født og stadig bor her. Jeg fik dem i fødselsdagsgave, da jeg fyldte 30 – en meget speciel følelse så langt fra familie og venner.

Jeg er vild med det “tingeltangel”, de har på sig, og havde faktisk ønsket mig noget i den retning, som jeg synes, passer godt ind i min ellers meget nordiske indretning. Så ud over at være lune og bløde her i efteråret, så er de også en fantastisk souvenir. Og er det ikke, det skønneste at omgive sig med i sit hjem?

<3 <3 <3

Tekrusene er en gave fra en ven, der lige er kommet hjem fra Japan og tæppet hæklede jeg sidste efterår.

Se også

Skriv en kommentar