Hytteliv del 1 – om fiskning, golf og vildnishygge

af Marieduhn

Jeg er nu gået ind i min anden uge i hytten her i Norge, og hvor er der stadig mange ting at tage sig til her. Norge er virkelig et land med adgang til alle mulige former for aktiviteter både sommer og vinter. Det har været helt svært at vælge billeder ud, men her kommer lidt fra den seneste tid 😉

Vi bor ved en stor sø, hvor det vrimler med fisk. Derfor anskaffede vi os ret hurtigt en fiskestang og gode fiskegrejer. Indtil videre har vi fanget fire fisk, som alle sammen var bækørreder. Vi røg dem med timiangrene, og de blev virkelig lækre.

Ikke langt fra, hvor vi bor, ligger der et stort golfområde, hvilket vi selvfølgelig skulle tjekke ud. Min kæreste har i mange år spillet golf og en gang imellem, når vi er på ferie, golfer vi lidt sammen. Banen ligger på en samling småøer, der gør den temmelig udfordrende – og har man boldøje som mig, er der er stor sandsynlighed for at boldene ender i søen! 😛 Her er lidt billeder fra driving rangen, hvor man skyder boldene ud i søen.

   

Det er en rigtig naturgrund, hytten ligger på, med en fantastisk udsigt til søen og bjergene på den anden side. Derfor er der også bare blevet slappet af i hængekøje og læst gode bøger. Vi har desuden fået nybagte boller hver morgen (hurra for Amo’s koldhævede bolleblandinger!), spist vafler med rømme og jordbærsyltetøj og drukket irish coffee med flødeskum og skumfiduser – kan varmt anbefales 😉

Rosévinen er fra Frankrig, og vi købte den for to somre siden, da vi boede på en vingård i Rhonedistriktet. Tæppet i hængekøjen har jeg selv lavet – se min guide her.

   

En ting, jeg også gerne har ville have tid til, var at arbejde med bloggen, og få ordnet nogle af de ting, jeg har svært ved at nå i hverdagen. Som fx den blog, der udkommer i morgen – en guide til Sloveniens hovedstad Ljublijana, som vi besøgte sidste sommer. Det er virkelig rart at få bundet knude på nogle af de ender, man har haft liggende.

Det var lidt om, hvad vi får tiden til at gå med i nord – og må indrømme, at tiden flyver afsted. Hvad bruger I jeres sommer på?

Se også

Skriv en kommentar