En smuk aften ved Amager Strandpark

af Marieduhn

De sidste dage har der været nogle fantastisk smukke solnedgange her over København, og jeg har benyttet lejligheden til at cykle nogle turer langs Amager Strandpark. Det er ellers en lidt lunken sommer rent vejrmæssigt, vi er på vej ud af, men jeg regner nu med, at vi tager revanche i efteråret 😉

Jeg elsker at tage mig disse turer til Strandparken eller Amager Fælled, for man tænker så godt, når man kommer ud i naturen. Steve Jobs krævede “gå-møder” for medarbejderne i Apple, og jeg forstår virkelig hvorfor: man får et større perspektiv på tingene, ny inspiration og flere kreative input. Det giver desuden en ro til at bearbejde alle de indtryk, man konstant får og bliver bedre til at holde fokus.

Det sjove ved Amager Strandpark er også den dynamik, man finder herude. Flyene i Kastrup, der traporterer folk til at fra hele verden, Øresundsbroen, der forbinder os mod med vores brødre i øst, folk der tager sig en dukkert i havet eller står på rulleskøjter langs promenaden og endelig alle sejlskibene, der glider forbi.

Jeg har gået og bakset lidt med min (ellers så elskede) linse til mit kamera, som gør vrøvl, når man zoomer helt ud og ikke vil tage billeder! Det er en Canon EW-73B, som jeg købte brugt lige før sommeren, og er allerede totalt afhængig af den. Jeg har læst lidt om det på nettet, hvor folk råder fra at reparerer på det, så er ude i tanker om at investere i at opgradere både linse og kamerahus. Overvejer lidt Canon 80D, som er storebroreren til det kamera, jeg har. Har I nogle erfaringer med dette?

Det spændende ved vores skiftende årstider er også, at de markerer et skift og en ny begyndelse på noget. Ikke blot de nye spændende tøjkollektioner i butikkerne, men også de nye mål, man sætter sig. Jeg glæder mig sådan til alle de ting, jeg har på tegnebrættet for dette efterår. Både de nære ting, som at jeg imorgen får besøg fra Nordjylland af en af mine bedste veninder igennem mange år, og de lidt vildere ting, som at jeg planlægger en stor rundrejse i efteråret, der går mod vest til et kontinent, jeg aldrig før har været på. Desuden er der også min nye hjemmeside, jeg skal åbne med en hel masse nye spændende tiltag.

<3 Hvad glæder du dig mon til i efteråret? <3

Se også

Skriv en kommentar