DIY juletræer i tråd – hjemmelavet julepynt til juledekorationen

af Marieduhn

DIY juletræer i tråd - hjemmelavet julepynt til juledekorationen

DIY juletræer i tråd er en nem og hyggelig kreativitet, som hele familien kan være med til, og er der noget dejligere end hjemmelavet julepynt? Det giver en særlig stemning at lave tingene selv, og det er især vigtigt at tage sig tid til her i julen, hvor det er nærværet, der skal fokus på. Varier dine juletræer med forskellige farver banzaitråd og brug dem i juledekorationen, kalenderlyset eller i fine kranse til døren. Her er en simpel guide til diy juletræer i tråd.

Nu skal der for alvor til at jules her på bloggen, og jeg har fundet de store kasser med julepynt frem fra kælderen. Det er altid hyggeligt at stikke hovedet ned i dem og se, hvad det nu er, man har i gemmerne. Mit mål er, at alt vores julepynt med tiden skal være hjemmelavet, og for hvert år kommer mere og mere til. Det går ikke stærkt, men det skal det jo heller ikke i julen 😉

Disse små juletræer er nogle, jeg lavede sidste år, hvor jeg blandt andet havde dekoreret vores adventskrans med dem. Hvis du endnu ikke har lavet din egen adventskrans, så se indlægget her med vores adventskrans til inspiration.

Prøv også: DIY hjemmelavede julekugler med nordisk nostalgi

DIY juletræer i tråd - hjemmelavet julepynt til juledekorationen

Diy juletræer i tråd

Du skal bruge:

Sådan gør du:

  1. Riv “en kegle” ud af din æggebakke (se billedet), og begynd fra bunden med at vikle bonzaitråd omkring.
  2. Fortsæt indtil du når toppen.
  3. Klip tråden over.
  4. Bøj den nederste ende af tråden nedefter, så du har en stilk at stikke i din dekoration.
IMG_9736
IMG_9741
IMG_9739
IMG_9751

TIP!

Bonzaitråd kan købes i mange farver, især op til jul. Prøv med forskellige farver og se de forskellige udtryk. Du kan også variere tykkelsen og størrelsen af dine juletræer alt efter, hvor meget du strammer tråden. Prøv at lave den løsere og se, hvad der sker. Vil du have et stort træ, må du på udkig efter en anden oplagt kegleform at vikle tråden omkring.

Find mere inspiration til efterår og snart også jul på min Instagram eller Pinterest profil, hvor jeg løbende lægger hyggelige idéer ind.

Juletræer i tråd

Kalenderlys

Adventskrans

DIY juletræer i tråd - hjemmelavet julepynt til juledekorationen

Juletræer i tråd

Skriv en kommentar