VIA CPH – velkommen i mit hjem!

af Marieduhn

foto 6

Jeg har længe været forelsket i de smukke sofaborde fra Via Cph, og jeg er vild med virksomhedens etik. Møblerne er danskdesignet OG danskproduceret. Dertil bliver de lavet af materialer fra norden og er totalt bæredygtige. Den personlige stil kan virkelig komme til udtryk, da man kan vælge mellem et hav af forskellige sammensætninger: forskellige former og farver på plader og ben og dertil forskellige størrelser – lige til at blive rundtosset af! Efter lang tids diskussion frem og tilbage (vi skulle jo tage alle muligheder i betragtning) blev vi herhjemme enige om disse to. Det er fra serien Tablerunners, et rundt og et pæreformet i hhv. beige og lys blå. Jeg var ret spændt, da butikken, vi havde bestilt dem i, fik dem hjem fra produktionen. Derfor skyndte jeg mig i går formiddags at hente og samle dem, inden mit kæreste kom hjem fra arbejde – lidt handy er man vel! Og jeg er enormt tilfreds med vores valg. Når jeg sidder og ser mig omkring i vores stadig nye hjem, synes jeg virkelig, at det støt bliver mere og mere helstøbt og lækkert 🙂

foto 7   foto 3

foto 2   foto 4

Se også

Skriv en kommentar