Forkælelse i særklasse

af Marieduhn

F 1

I sommerens løb med eksamensstress og flytning må jeg indrømme at mit hår nok var blevet en anelse forsømt. På Amager myldrer det imidlertid med frisører i alle prisklasser og stilarter, men der var en helt bestemt, der hurtigt fangede min interesse.  Den hedder Nuwell og ligger på Amagerbrogade. Der arbejdes kun med organiske og økologiske materialer, og konceptet videreføres i de afdæmpede toner i salonens indretning og stil. Jeg slængede mig i den lækre chaiselong og nød stilheden og atmosfæren – og jeg måtte bare tage billeder! Den drives af de to piger Simone og Camilla, der stilsikkert og med god æstetisk fornemmelse fører konceptet helt ud til fingerspidserne – og helt ind i håret. Det var den ultimative selvforkælelse, og jeg gik derfra med en følelse af, at mit hår aldrig har set bedre ud 🙂

F 3F 2

Se også

Skriv en kommentar