Weekendtid i efterårsfarver

af Marieduhn

Så er det igen blevet weekend – dejligt!

Min kommer til at byde på en masse skønne ting, som jeg glæder mig til. Sidste søndag tog min kæreste og jeg på udflugt til Kildebrønde æbleplantage – og vi var heldige at have det mest fantastiske vejr. Den ligger vest for København, og det tog kun 20 minutter at køre dertil. Vi plukkede selv æblerne, efter at have afprøvet alle de 6 sorter, som de dyrker på plantagen. De stod fremme i kurve til at smage. Der var også alle mulige andre spændende hjemmeproducerede varer, så vi købte æbleblomsthonning og æblemost, som skal smages til morgenmaden imorgen.

      

Her er min liste over en dejlig efterårsweekend:

1. Lækkerier

Vi har besluttet, at disse smukke æbler (dem, der altså ikke allerede er spist!) skal bruges til at lave æblekage – den gammeldags slags. Mmm, det er noget at se frem til…

2. God musik

Imorgen aften skal jeg ud og høre musik på spillestedet Beta sammen med min gode veninde. Efteråret er typisk fyldt med gode koncerter, og vi tager hul på koncertsæsonen med Ruskfestivalen imorgen aften.

3. Familie <3

Søndag kommer mine forældre på besøg fra Nordjylland. Min mor går på efterløn idag, og det fejrer de ved at komme her og besøge min bror og mig. Jeg har (som altid) forberedt en masse hjemmeprojekter, som vi skal lave sammen. Mine forældre er dygtige til – ja faktisk alt! – og så er det jo bare hyggeligt med projekter sammen.

Det er sådan ca. det, min weekend kommer til at gå med. Har I nogle spændende gøremål i de kommende efterårsweekender?

Se også

Skriv en kommentar