Næste stop: Athen

af Marieduhn

Athen rejse 2017

Athen. Et af mine nytårsforsætter for år 2017 er at rejse så meget, som det overhovedet er muligt. Alle muligheder skal bruges til at komme afsted, og jeg vil se, om det kan lade sig gøre at slå 2016, som ellers virkelig var et rejseår for mig. Vinterferien skal naturligvis tages i brug, og denne uge er helt oplagt at bruge i en af Europas sydligere hovedstæder. Sidste år var jeg i Istanbul, og det var som at rejse ind i foråret. I år bliver destinationen Athen.

For at få det optimale ud af ferien, læser jeg altid op på stedet, kulturen og historien. Det er især en god idé, når man ikke har længere tid der end en uge. Det er også altid god litteratur til flyveturen 😉 For det meste låner jeg Turen Går Til på biblioteket.

I de her grå vinterdage er der da heller ikke noget bedre end en god kop te, stearinlys, god litteratur og rejseplanlægning at drømme sig lidt væk i…

img_7948

 

Se også

Skriv en kommentar