I oktober måned…

af Marieduhn

…er der en hel masse ting, jeg glæder mig til. For hvor er efteråret på trods af regn, køligere vinde og mørkere dage også bare en enormt smuk årstid, hvor der sker en hel masse spændende. På en eller anden måde, har jeg fået spækket måneden med dejligt indhold – både af den afslappende slags, og af den mere begivenhedsrige slags. Og hvis jeg nu ikke skulle nå det hele, er der jo altid november 😉

Det jeg ser frem til i oktober måned er:

  • At have mine forældre på besøg fra Skagen og få snakket en hel masse ting igennem, vi ikke ellers ikke når. Dertil at spise noget lækkert hjemmelavet mad, som kun mor kan lave det.
  • At lave mit store projekt “gang” færdig i lejligheden – med maling, spånplader og hyggelige dekorationer. Før jeg går igang med sådan et større indretningsprojekt, opretter jeg altid en opslagstavle på Pinterest med idéer og inspiration. Se min tavle her.
  • Efterårsferien, hvor min kæreste og jeg tager på den helt store roadtrip-rejse rundt i USA. Vi flyver til Los Angeles, lejer en lækker bil og kører ud mod ørkenområderne mod øst. Meget mere om den ferie snart…
  • Besøg på Arken Kunstmuseum, hvor de udstiller Michael Kvium, og blive inspireret. Udstillingen hedder Cirkus Europa og kører fra 2. september 2017 til 14. januar 2018. Se mere om udstillingen her.
  • Gå lange ture i skoven, der er så smuk for tiden og bare nyde stilheden. Jeg vil også samle bær, nødder, kogler, og hvad jeg nu kan finde til nogle fine efterårsdekorationer.
  • At Tivoli åbner deres halloweenudstilling d. 13. Skal altid ind og se den, og jeg elsker den magi, der er over parken på denne årstid – med alle lysene, de tusinder af græskar i alle mulige farver og former, dødningehovederne, der dingler fra træerne og røgen og dampen, der stiger fra heksekedlerne på det lille torv. Desuden er jeg vild med deres danseshow, der er en god blanding af uhygge, sjov og imponerende dansetrin.
  • At tage en masse lækre billeder med mit nye kamera. Jeps, vi har investeret i nyt kamera – et Canon 80D, og er meget spændt på at få det op at køre.
  • At spise en masse af de lækre æbler, som vi plukkede forrige weekend, da vi var på søndagsudflugt til Kildebrønde æbleplantage. Se mit udbytte her.
  • På en eller anden måde at få listet Djøf med Løgn 3 ind i min ellers ret overfyldte kalender. Jeg var med fagforeningen inde og se Djøf med Løgn 2, hvor det var kommunerne, der blev spiddet. Det var virkelig godt, og denne gang er det selveste Borgen, der står for skud. Se mere her. Er sikker på, det bliver genialt!
  • Total biografonsdag på onsdag. Jeg skal ind og se Lammet med mine skolebørn, som er en etiopisk børnefilm, der viser forholdene for børn i et u-land. Det glæder jeg mig til og har haft det planlagt længe. Og for at det ikke skal være løgn, er jeg om aftenen inviteret i biografen af min kæreste til snigpremiere på Snemanden.

Så der er med andre ord lagt i ovnen til en rigtig dejlig måned med et tilpas miks af gode ting, som jeg selvfølgelig kommer til fortælle meget mere om herinde. Hvad har I af planer for denne smukke efterårsmåned?

Se også

Skriv en kommentar