Fernisering i Gothersgade – hyggelige billeder og inspirerende stemning

af Marieduhn

Fernisering i Gothersgade

Som varslet kommer her i billeder lidt af stemningen fra min hyggelige fernisering i Gothersgade <3

Jeg var superglad og også lidt stolt, da jeg i starten af januar fik den dejlige besked, at jeg var blevet udvalgt som månedens kunstner af den liflige designbutik Kapau, der ligger i hjertet af København. Det vil sige, at jeg fik mulighed for at udstille mine fotoplakater (du kan se dem her), og for at afholde en hyggelig komsammen for familie, venner og for alle, der havde lyst til at kigge forbi.

I så fine og inspirerende rammer, var det let at blive lidt rørt over alle de mennesker, der kom forbi for at sige hej og ønske mig tillykke. Jeg blev helt overvældet over, at der kom så mange, som jeg dog ikke helt har formået at få med på billederne her. Jeg må indrømme, at jeg blev helt grebet af stemningen, da eventet først gik igang, så jeg helt glemte den del. Men her kommer lidt fra før, det løb af staben, og nogle, som jeg har fået tilsendt 🙂

At dvæle ved sine mål

Jeg må indrømme, at det var et af mine mål og ønsker, da jeg for et år siden udgav kollektionen – at komme i en af byens spændende butikker, og når mål bliver opfyldt, er de værd at dvæle ved. Jeg ved ikke, om I kender til det, men jeg har let ved (i mit hovede) blot at vinkle af “nu er det mål nået – næste!”, og det er i grunden ikke det helt optimale. Hvor vigtigt det end er, at have en indre drivkræft, der hele tiden arbejder på at motivere og skubbe fremad, lige så vigtigt er det at stoppe op, dvæle ved og virkelig mærke de mål, der er nået.

Derfor var det den perfekte mulighed for mig at dvæle ved dette mål og fejre det sammen med mange af de mennesker, der hjælper mig og holder mig igang hver eneste dag.

Fernisering i Gothersgade

Kreative snacks og hjemmelavet pynt

Vi kommer ikke udenom, at en vigtig ingrediens til sådan en festivitas, er de lækkerier, vi kan snacke i. Jeg satte mig for, at det skulle være lækkert, indbydende og kreativt – og alle opskrifter kommer på bloggen!

På den søde side, var der mine karamelvindruer, som blev et hit. De er nemme at håndtere i stående tilstand og superlækre sammen med den sprøde vindrue, den hjemmelavede karamel og de salte peanuts – opskrift på karamel finder du her. Denne snack er perfekt til store selskaber.

På den salte side havde jeg en hel flok små udhulede tomater, som jeg fyldte med krydderost og dryssede med purløg. Også en fantastisk simpel og lækker snack, som man også kan lave hjemme som en lille aperitif.

Da mine motiver er holdt i blå og kølige farver, faldt valget af pynt på de blå foldede hjerter, der hænger omkring bordet. Du kan se, hvordan man laver dem her. De er perfekte til eksempelvis konfirmation, babyshower eller bryllupsfesten, og både hurtige og nemme at lave.

Det er første gang, jeg har arbejdet med helium, men ballonerne over bordet svævede så fint dagen igennem – og ingen af dem sprang, da jeg fyldte dem op 😉 Desuden pyntede jeg bordet med ranker af efeu, jeg havde plukket i haven.

Fernisering i Gothersgade Fernisering i Gothersgade Fernisering i Gothersgade

“Hjælme” – et nyt motiv af vores danske natur

Nogle gange må man gå lidt med strømmen, når den tager én i en bestemt retning. Af den årsag besluttede jeg mig for, at jeg gerne ville tilføje et nyt og lidt anderledes motiv til min serie. Det er et dansk motiv, jeg holder rigtig meget af, og jeg har kaldt det “Hjælme”. Hjælme er de planter, der er på billedet (hænger nederst til højre), og de vokser i strandområder rundt om i landet. Jeg tog billedet en aften i november i Råbjerg Mile, og farverne er helt naturlige (uredigerede) og efter min mening helt fantastiske.

På denne måde blev eventet også til et releaseparty for motivet her, som samtidig er startskuddet til en række danske motiver, jeg har i tanker. Skriv endelig til mig, hvis du er interesseret i at købe motiverne privat eller at forhandle dem 🙂

Du kan købe mine billeder her

  • Artboost.com – sender hurtigt og nemt
  • Fra min egen side her
  • Er du interesseret i mit nye motiv Hjælme, så skriv en direkte mail til mig på mail@byduhn.com

Fernisering i GothersgadeFernisering i GothersgadeFernisering i Gothersgade

Skriv en kommentar