Modeshow hos Munthe

af Marieduhn

Munthe 5

Det var Copenhagen Fashion Week sidste uge, og jeg satte mig for at suge så meget til mig af den, som jeg overhovedet kunne. Da jeg imidlertid ikke har nogle forbindelser inden for modeverden, som kunne skaffe mig adgang til de helt store shows, måtte jeg finde alternativer. Dette fandt jeg hos Munthe i Grønnegade, som lørdag eftermiddag fremviste sin smukke efterårskollektion. Blandt bløde silker og sarte pasteller drak jeg min champagne, mens jeg blev oplyst om, hvordan jeg bør se ud dette efterår. Kollektionen er en skøn blanding af materialer som strik, silke og læder og designerens karakteristiske farverige prints. Publikum, som overvejende bestod af kvinder og nogle få mænd, der tilsyneladende modvilligt var blevet slæbt med, var selv en god indikator på, hvor moden bevæger sig hen. Der var tænkt over detaljerne, og jeg lænede mig op ad en stolpe, mens jeg nød dj’ens dæmpede musik og showet både på og rundt om den røde løber. Det er absolut ikke sidste gang, jeg besøger Munthes indbydende lokaler i Grønnegade.

Munthe 1   Munthe 2

Se også

Skriv en kommentar