Farseret porrer – opskrift fra det traditionelle danske køkken

af Marieduhn

Farseret porrer - opskrift

Farseret porrer er en super lækker ret og en del af det traditionelle danske køkken, jeg bare elsker. Jeg får det ofte, når vi er på besøg hos mine forældre. Denne opskrift er særlig, fordi det er en, jeg har listet ud af min mor – og som I nok ved, er mors mad det bedste! God fornøjelse med denne opskrift på farseret porrer.

Som jeg har nævnt nogle gange før, så er min mor rigtig god til at lave mad. Ja, det siger alle nok om deres mor, men i det her tilfælde passer det altså virkelig! Jeg havde mine forældre på besøg i København i starten af måneden, for bl.a. at fejre, at min mor nu også er gået på efterløn og dermed en fri fugl. Til hendes sidste arbejdsdag fik hun en kurv fyldt med friske grøntsager fra en kollegas have – og der var de lækreste porrer i blandt.

Det er det klassiske danske køkken, min mor hovedsageligt arbejder i, så det var naturligt at lave en af mine ynglingretter, nemlig farseret porrer. Her er min mors opskrift på disse. Vi får dem altid med jordbærsyltetøj dertil 😛

<3 Tjek også min mors opskrift ud på blueberry cheese cake – den er virkelig lækker <3

Se også

Skriv en kommentar