Plakater – køb

Kunstplakater –  I den blå time

Efter at have brugt de sidste to vintre på at fotografere i Norge, er jeg både stolt og glad over min første plakatkollektion ”I den blå time”. Den består af en serie på fem store motiver (50x70cm), og fem små motiver (A5), som hver har sin symbolik fuld af den nordiske kulde og isnende farvespil.

Praktisk om kollektionen

Kunstplakaterne måler 50x70cm, og er trykt på mat kunstpapir. Valget af papir er foretaget med stort fokus på kvalitet og holdbarhed. Samtidig er plakaterne printet på en særlig kunstprinter, der giver motiverne det særlige isnende udtryk.

Kunstplakaterne koster 550kr. Hertil må porto påregnes.

Motiverne er også tilgængelige i A5 størrelse (14,8 x 21cm). Disse koster 65kr og 3 stk. 150kr.

Sådan køber du

1. Send en mail til mail@byduhn.com hvori du skriver følgende:

– Hvad du ønsker at købe
– Dit navn og den adresse, hvortil du ønsker din ordre tilsendt

2. Vi tilstræber, at du indenfor 24 timer vil modtage faktura via e-mail med betalingsinformation.

3. Så snart betaling er modtaget, vil din ordre blive afsendt.

Det er også muligt at afhente ordren på Halgreensgade 6, 2300 København efter aftale.

 

Historien bag kollektionen

I vores hektiske og til tider oversociale hverdag, kan det virke skræmmende eller næsten umuligt at leve isoleret og afsondret alene igennem vinteren. Jeg satte derfor mig selv på den prøve – at prøve det! Jeg flyttede i december og januar ind i en hytte lige i skovbrynet på et fjeld i Vrådal, Telemarken. Alt mad og underholdning havde jeg med mig hjemmefra. Jeg havde udfordringer med kulden, som var massiv især i januar og lyset, eller rettere sagt mørket, som er så altomklamrende, at det føles klaustrofobisk, dertil en række længerevarende strømafbrydelser grundet snefald, hvor jeg hverken havde strøm eller varme. Hver dag gik jeg en tur med kameraet i hånden, enten igennem skoven til et nærliggende højdedrag eller ned til søen, hvor skibe sejler i sommeren. Den norske natur er intet mindre end betagende – hver dag forandrede landskabet farve og udtryk. Fra en eksplosiv myriade af farver, når solen sank bag bjergkammen, men for det meste den altoverskyggende tone af blå. Og især her i den blå time, fandt jeg det smukkeste af norden, jeg endnu har mødt.

Ligesom man lærer sig at høvle brænde, når der bliver koldt, stå på ski, når sneen bliver for dyb, så lærer man også at holde af ensomheden og samværet med sig selv. Forstummet, Refleksioner, Vandet løber, Ingen afrejse og Følgeskab er tilsammen udtryk for den ensomhed, isolering og længsel, jeg følte i min tid i Norge, og samtidig et smukt minde om, hvordan årstiderne bringer livet, legen og farverne tilbage. For nok synes alt forstummet men bag isen løber vandet. En hyldest til den nordiske natur og nordiske mentalitet.