Juleevent for virksomheder – kreativt indslag til teamdage og fest

Juleevent for virksomheder

Leder du efter et kreativt indslag til årets juleevent? Jeg afholder kreative workshops med svævende juledekorationer som omdrejningspunkt.

Juleevent for virksomheder. Arrangementet fungerer både til teamdage med kollegerne eller som kreativt indslag på årets julefest med jeres familier. Det er designet til at give jer som deltagere en anderledes form for samvær, tage jer igennem en skabende proces og give jer et resultat, der til at tage og føle på.

Samtidig, er det en færdig pakke, så det kræver minimal arbejdsindsats for dig som arrangør, så du kan koncentrere dig om at nyde indslaget.

 

Hvad skal vi lave?

Kokedama betyder mosbold og teknikken med de små hængende planter stammer oprindeligt fra Japan. Herhjemme kender vi dem mest som “Planteplaneter”, hvor de har fået nyt udseende med kokosfibre. Måske du har set dem hænge i vinduerne omkring på caféer og i butikker, men her laver vi dem selv. Vi arbejder med jord, ler og blomsterbinding, og de flotte resultater kan bringe enhver forsamling i rette julestemning.

Se stemningsbilleder fra et tidligere arrangement.

 

Arrangementet er velegnet til:

 • Teambuilding
 • Julefest med ansatte og deres familier
 • Juledag for kontoret, som pyntes op til jul

 

Praktisk info:

 • Alt er forberedt i forvejen – alt jeg skal bruge er et deltagerantal og en lokation.
 • Jeg køber materialer, forbereder og afholder workshoppen.
 • Jeg tilrettelægger gerne ud fra specifikke ønsker fra jeres side.
 • Betaling er et fast grundbeløb, plus materialepris pr. kokedama.
 • Send mig en mail på mail@byduhn.com for priser og datoer og eventuelle spørgsmål.

 

Lidt om mig:

Jeg elsker at arbejde med kreative processer og at være sammen med mennesker omkring disse. At undervise og give andre oplevelser har altid betydet meget for mig. Derudover har jeg følgende erfaring indenfor området:

 • læreruddannet blandt andet i faget håndværk og design, hvori jeg har flere års erfaring fra folkeskolen
 • afholdelse af kurser i aftenskoleregi
 • drift af dette kreative univers fyldt med inspiration

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

Bemærk! Udvalget af planter varierer fra workshop til workshop.